lauantai 27. helmikuuta 2010

Teuvalla on yhteiskoulun rehtorin virka haettavana

Teuvan varhais- ja koulutuslautakunta päätti viime kokouksessaan asettaa yhteiskoulun rehtorin viran hakuun vakinaista täyttämistä varten 1.8.2010 lukien. Tällä hetkellä virka on määräaikaisesti täytettynä. Samalla lautakunta päätti, että virkaan sisällytetään lukion rehtorin tehtävät vuoden 2011 alusta lukien. Viran hakuilmoitus julkaistaan lähiaikoina.

Teuva on n. 6000 asukkaan koulumyönteinen ja yrittäjyyttä arvostava kehittyvä kunta. Teuvalla on mm. Euroopan suurin ja monipuolisin puu- ja huonekalualan koulutus- ja teknologiakeskus (TEAK), hyvin toimivat kirjastopalvelut ja monipuoliset harrastus- ja liikuntamahdollisuudet sekä kesällä että talvella.

Kunnassa on suunnitteilla laaja koulukeskuksen peruskorjaus, jonka eteenpäin viemiseen rehtori osallistuu aktiivisesti. Yhteiskoulu ja lukio ovat vireitä, kansainvälisyyttä sekä ilmaisutaitoa painottavia oppilaitoksia. Virtuaali- ja verkko-opetuksessa Teuvan lukio on ollut maakunnallisesti ja valtakunnallisesti edelläkävijä ja suunnannäyttäjä.

Koulu käsittää tällä hetkellä perusopetuksen 7. – 9. luokat. Tulevaan uudistettuun koulukeskukseen keskitetään lukion lisäksi lähialueen koko perusopetus ja erityisopetus yhtenäiskouluperiaatteella (1. – 9. luokat). Koulukeskukseen suunnitellaan myös esiopetusvalmius.

Rehtorilta odotetaan aloitteellisuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyisyyttä, perehtyneisyyttä opetusalan hallintoon sekä sujuvaa tietotekniikan käyttötaitoa. Teuvalla, Lauri Tähkän kotipitäjällä on nyt tarjota koko yleissivistävän opetuksen kehittäjälle unelmapaikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti