torstai 15. heinäkuuta 2010

Parra-Akatemia toimii, ministeritason alustaja Teuvalla elokuussa

EU-tuomioistuimen suomalaisjäsen Allan Rosas pitää Teuvan Kulttuuritalo Orrelan Ingman-salissa alustuksen aiheesta Euroopan unionin tuomioistuin – isäntä vai renki. Tilaisuus alkaa klo 14.00. Alustuksen jälkeen Vaasan hallinto-oikeuden edustaja pitää lyhyen kommenttipuheenvuoron. Puheenvuorojen jälkeen on mahdollisuus myös yleisökeskusteluun.

Allan Rosas on koulutukseltaan oikeustieteen tohtori. Hän on toiminut Turun yliopiston julkisoikeuden apulaisprofessorina ja Åbo Akademin valtio-oikeuden ja kansainvälisen oikeuden professorina sekä Euroopan komission osastopäällikkönä ja varapääjohtajana, kunnes hänet nimitettiin nykyiseen virkaansa.

Allan Rosas on ministeritasoa vastaava puhuja, joten ehdottomasti kannattaa tulla edempääkin kuuntelemaan, mitä EU-tuomioistuimeen kuuluu tänään. Kiperiä kommentteja ja kysymyksiä saa varmaan myös tehdä Allanille. Puhuja saadaan Teuvalle Markku Suksen kontaktien kautta.

Toivon, että kerrot tilaisuudesta mahdollisimman monelle ystävällesi. Luento on myös ajankohtainen niille lukion opiskelijoille, jotka aikovat ottaa lakitiedon kursseja. Erityisesti abeille on luento hyvinkin ajankohtainen.

Parra-Akatemia ja Teuvan kunta järjestävät yhdessä puhetilaisuuden, tarkempia tietoja saat Teuvan kunnan infosivulta. Tule mukaan ja tuo ystäväsikin.

1 kommentti:

  1. Kiitos, tälläistä kannattaisi tuoda esille todella vahvasti!!! Kuulijoita pitäisi saada paikalle runsaasti. Kiitos ootellaan !!!

    VastaaPoista