torstai 23. kesäkuuta 2011

TEUVALAISTA HIGHTEKKIÄ –seminaari 20.8.2011 Teuvalla

Parra-Akatemia järjestää Teuvalaista hightekkiä Telluksella – kuinka globaali talous kohtaa paikallisen yritystoiminnan –seminaarin Teakin High Tech Chamberissa lauantaina 20.8.2011 klo 10-12. Tapahtuman puuhamiehenä on toiminut professori Markku Suksi Åbo Akademista. Sparraajien johtoryhmän tehtäväksi on annettu tapahtuman käytännön järjestelyt.

Alustava tieto on, että Parra-Akatemian rehtori Jorma Mattinen avaa tilaisuuden ja toimii paneelikeskustelun vetäjänä. Tilaisuuteen on tulossa alustajiksi kolme tasokasta elinkeinoelämän ammattilaista eli toimitusjohtaja Veli-Matti Mattila Elisasta, toimitusjohtaja Jukka Kohtala FinOpticsista ja laatupäällikkö Marianne Kittilä Cibo-Printistä.

Alustusten jälkeen on paneelikeskustelu, jossa ovat mukana alustajien lisäksi Johanna Peltoniemi Suupohjan toimialaytimet-hankkeesta, kunnanvaltuuston puheenjohtaja Esko Lehtimäki, SEK:n uusi toimitusjohtaja Sakari Varala ja Teuvan yrittäjien puheenjohtaja, kunnanhallituksen jäsen Ari Ollikkala. Paneelin kesto noin puoli tuntia ja päätössanat lausuu Esko Lehtimäki.

Parra-Akatemian ja Teuvan sparraajien puolesta toivon runsasta osanottoa. Tilaisuuteen kutsutaan Teuvan kunnan päättäjät, alueen yrittäjät ja Suupohjan elinkeinoelämän vaikuttajat. Tilaisuus on tietenkin avoin kaikille asiasta kiinnostuneille. Teuva ja koko Suupohjan alue tarvitsee kasvuyrittäjyyttä ja uusia innovatiivisia yrittäjiä, palveluorganisaatio meillä on hyvässä kunnossa. Tule mukaan kuuntelemaan asiantuntijoita ja antamaan oma ideasi alueen elinkeinoelämän kehittämiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti